Căsuța de vacanță este locul unde evadezi și uiți de aglomerația orașului, agitație și griji. Aici, timpul pare că nu e atât de grăbit și te lasă să te ocupi pe îndelete cu tot ce te face să te simți bine. Uneori, nimic nu te face mai fericit decât să-ți vezi grădina frumoasă, proaspătă și înmiresmată. Iar pentru ca micile treburi prin grădină să îți aducă plăcere și să nu se transforme într-o muncă obositoare, ai nevoie de câteva unelte pentru grădină.

Lopată

Fie că vrei să organizezi terenul, să muți pământul sau să faci paturi pentru legume, lopata este instrumentul fără de care este greu să-ți imaginezi munca în grădină.

Topor

Născut în zorii omenirii ca armă, toporul este astăzi o unealtă indispensabilă în curte sau grădină. Curățarea unui pom uscat, tăierea lemnelor pentru șemineu, cioplirea țărușilor pentru legarea roșiilor - toate stau în puterea unui topor.

Foarfeci de grădină

Pentru îngrijirea arbuștilor și a copacilor mici, se recomandă folosirea foarfecelui de grădină, al cărui design special face față cu ușurință tunderii ramurilor de până la 2-3 cm grosime. O foarfecă potrivită va dura ani de zile și îți va economisi mult timp și efort.  Aceasta este foarte utilă în special primăvara, atunci când se fac  cele mai multe lucrări de tăiere, aranjare și organizare a grădinii.

Furtun de stropit

Furtunul de stropit ar trebui să fie de nelipsit într-o grădină. Și pentru că piața oferă diferite sisteme de udare, un furtun de grădină selectat cu pricepere joacă un rol major.

Mănuși de protecție

Chiar dacă grădinăritul implică lucrul cu solul, mâinile tale pot fi protejate și îngrijite în acest proces, cu ajutorul unei perechi de mănuși deprotecție. Acestea au o aderență bună și rezistență la apă, astfel încât mâinile să rămână uscate și în cazul contactului cu apa sau cu pământul ud. Mănușile se găsesc într-o varietate de materiale, culori și mărimi, așa că poți alege oricare îți place.

Ața de palisare și clipsuri de palisare

Legatul legumelor, al viței-de-vie și al pomilor se face cu ajutorul unor instrumente, printre care ața de palisat și clipsurile de palisare. Dacă vrei să achiziționezi un material de legat versatil și rentabil, pe care să îl poți folosi atât pentru legume, viță-de-vie, pomi, cât și pentru legarea florilor și a aranjamentelor florale, ața de palisat premium de la Agroverde este ideală, deoarece rola de 900 m îți permite să o tai în diverse dimensiuni.

Ți-ar fi utile produsele de mai sus și vrei să le aplici în practică? Te așteptăm și în magazinul nostru online, unde găsești o varietate de produse pentru grădinărit, irigare, pompare, sudare, renovare și reparare sau orice proiect ai în derulare! Livrăm oriunde în țară, direct la tine acasă sau pe terenul de lucru!