Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, lanțurile joacă un rol important în viața noastră. Chiar dacă nu știai, lanțurile au contribuit, de-a lungul istoriei, la menținerea țesăturii civilizației noastre spre schimbare. De exemplu, știai că lanțul metalic a fost folosit pentru prima dată încă din 225 î.Hr.?

Modul în care arheo-tehnologii au reușit să atingă temperaturile ridicate necesare pentru topirea fierului și forjarea legăturilor este încă un mister. La fel, parcă a fost trecut cu vederea și modul în care au fost folosite lanțurile.

În prezent, industria metalelor fieroase oferă o varietate de lanțuri: lanțuri pentru protecția parcurilor, grădinilor, lanțuri pentru ancorare, lese de câini și protecție lacăte, însă acestea reprezintă doar aproximativ 1% din utilizarea totală.

Dacă e să vorbim despre tipul de lanț zincat, putem spune că este potrivit (cel mai potrivit) pentru crearea de bariere, pentru legarea porților și menținerea închisă a spațiilor cu ajutorul lacătelor. Având în vedere că acest lanț este galvanizat, zincat prin imersie la cald, prezintă o rezistență foarte mare la forța de întindere - uzură dură fără ca zalele să se îndoaie sau să se rupă.

Noi, cei de la agroverde.ro suntem dedicați furnizării continue a produselor de calitate și inovației produselor noi. Datorită cererii de pe piețe, echipa noastră a decis să vină în întâmpinarea clienților cu o ramură de distribuție pentru diverse game de echipamente precum: scule electrice, unelte, feronerie, plase și folii, prelate, cauciucuri, pompe, instalații de irigare și multe altele.

Suntem convinși că ofertele noastre prezentă interes pentru cei ce susțin calitatea! Comandând produsele noastre, veți fi pe deplin mulțumiți!

După cum bine știți, ne confruntăm în viață cu diferite situații în care avem nevoie de protecție și siguranță. Efectiv, un lanț zincat ne oferă acest lucru. Acesta se poate folosi în calitate de barieră, fiind amenajat într-un rând de linii curbate, conectate între ele. Sau avem nevoie de un lanț zincat și în alte locații cum ar fi grădinile, șantierele și alte teritorii. Acest tip de lanț este fabricat cu ajutorul tehnologiei moderne și este prezentat sub diferite dimensiuni. Lanțul zincat (galvanizat) este unul comercial și nu se supune încercărilor de rezistență. Cu alte cuvinte, nu se folosește la preluarea sarcinilor de ridicare sau tractare permanentă.

Nu este recomandat la ridicare sau tracțiune!

Ți-a fost util acest material? Te invităm să ne lași un comentariu mai jos.