Așadar, ai un solar și ai nevoie de o folie de acoperire? Folia triplustratificată multiaditivată este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece este testată în timp, prețul acesteia este accesibil și o poți cumpăra literalmente peste tot.
Desigur, agrofibra și policarbonatul au multe avantaje, dar în acest articol vom analiza modul de alegere a unei folii pentru solar care va dura câteva sezoane.

Folie solar ieftină și care se potrivește aproape tuturor spațiilor de cultivat

O folie solar este un material care capătă tot mai multă popularitate, datorită eficienței sale și a prețului accesibil. Folia pentru solar din copolimer EVA stabilizată UV, un material de culoare albă este pe buzunarul afacerii tale și poate rezista până la 5 ani, fără să o scoți în timpul iernii.

Materialul de înaltă calitate din care este fabricată aceasta folie de solar profesională este etilena - acetat de vinil și aditivi atent selecționați printr-un proces de producție îmbunătățit în mod continuu. Ideea că acest tip de folie care este puternic stabilizată UV, este triplustratificată și se prezintă în felul următor:

  • strat exterior - rezistent și anti-aderent, este prevăzut cu aditivi UV;
  • strat central termic - conținut ridicat de EVA, asigură termicitatea și rezistența;
  • strat interior - prevede o difuzie bună de lumină și co-stabilizatori împotriva pesticidelor.

Rezistența la întindere a unei astfel de folii este de 3-4 ori mai mare decât cea a uneia din polietilenă, chiar dacă are aceeași grosime. Noi afirmăm cu tărie că pentru sere și solarii sunt adecvate foliile din copolimer EVA, stabilizate UV, ori copolimerul etilen vinil acetat are un nivel decent de rezistență, păstrează bine căldura, protejează culturile de viruși, este rezistent la perforații, furtuni, grindină, îngheț și ploi torențiale.

Folia standard de 180μm este termică și prezintă următoarele caracteristici:

  • rezistență UV (ultraviolete)
  • EVA (elongație 600%)
  • strat exterior anti-praf
  • strat interior anti-condens
  • transparență 90%
  • difuzie 25%

Proprietățile forte ale foliei constau în difuzia luminii. Astfel, razele solare pot fi direcționate în direcția necesară. Mai este și efectul anti-drip, după cum am menționat, adică acel efect de anti-condens care permite scurgerea apei pe pereții laterali ai solarului.

Folia îți ferește culturile de ceață și praf. Și nu în ultimul rând, folia pentru solar are proprietatea de a menține căldura acumulată pe parcursul zilei. Vorbim aici de efectul termic care contribuie la obținerea culturilor timpurii în sere și solarii.
Folia triplustratificată multiaditivată are o durată de viață de cinci ani, deci este soluția ideală pentru business-ul și bugetul tău.

Pentru mai multe informații despre folie solar și comenzi ne poți contacta online sau la 0747-20-90-40.