Odată cu venirea iernii și mai ales cu temperaturile geroase, dăm iama la magazine pentru a alege cea mai călduroasă și potrivită pereche de încălțăminte. Și ce te poate încălzi mai bine atunci când ai senzația că frigul îți pătrunde în oase, decât o pereche de cizme îmblănite? Asta, mai ales știind că vei petrece câteva ore bune afară în frig, pe care sigur nu le vei resimți.

Un aspect important la alegerea încălțămintei de iarnă este confortul. Nu trebuie să fie fixă pe picior, dar nici prea mare. Trebuie să ții cont de faptul că cizmele vor fi luate peste ciorapi mai groși. Plus ca, pentru a nu îngheța, piciorul trebuie să aibă un anumit spațiu în care să se poată mișca. Iar cizmele impermeabile îmblănite sunt perfecte pentru sezonul rece și umed!

Cizmele de iarnă cu talpă ondulată turnată și cu blană artificială în interior oferă protecția ideală împotriva vântului rece și umezelii. Cu fermoar sau fără, acestea sunt deopotrivă practice și cool. Plușează la capitolul personalitate, asortând cizmele cu o fustă cu buzunare mare sau o salopetă peste care să adaugi o geacă căptușită. Materialul din care sunt confecționate cizmele este rezistent la temperaturi joase și la umezeală, arată bine pe orice tip de siluetă, în special în ținutele all-black.

Așadar, alegerea corectă a încălțămintei de iarnă este foarte importantă, mai ales când orice căzătură pe gheață poate duce la accidente destul de grave și când la orice pas te poți uda la picioare. Toate aceste lucruri pot fi evitate, dacă vei achiziționa cizmele îmblănite din catalogul de produse. Acum - disponibile și modele pentru bărbați la super preț!

Ți-au plăcut recomandările noastre? Așteptăm răspunsul tău mai jos, în comentarii și pe pagina de Facebook! Profită de ofertele de sezon!