Dragi agricultori, grădinari și gospodari! Cunoaștem și vă sprijinim dedicarea pentru cultivarea pământurilor. De aceea, tindem să vă oferim constant cele mai bune produse, care să contribuie semnificativ la reducerea efortului fizic și să vă ușureze munca.

Știm cât de util este un motocultor pentru prelucrarea solului. Acesta execută o mare parte din munca omului, pregătind până și cel mai pietros pământ pentru semănare și plantare.
Având capacitatea de a funcționa pe o suprafață de până la 2 ha, cu o putere de 5-16 CP, acest produs devine indispensabil în cazul gospodăriilor mari, în care sunt necesare lucrări diverse de agricultură și întreținere. Însă, în procesul de utilizare intensivă la sarcini crescute, echipamentul poate eșua mai devreme sau mai târziu. Într-o astfel de situație, pentru a-i restabili funcționalitatea, va fi necesar probabil să achiziționați o piesă nouă de schimb, o roată din metal sau un cauciuc motocultor.

Vedem atât de multe situații în care gospodarii se plâng de cauciucuri sparte, crăpate, care nu țin nici măcar o săptămână, pentru că sunt fabricate din plastic. Iar dacă motocultorul este echipat cu produse de calitate proastă, probabilitatea deteriorării acestora crește din cauza sarcinilor crescute. În rezultat, riscați să nu reușiți să vă duceți lucrul până la capăt.

În magazinul nostru găsiți cauciuc motocultor de calitate, cu cameră inclusă, fabricat în cele mai bune uzine din Rusia!

Alegerea unui cauciuc motocultor trebuie făcută în funcție de sarcina muncii și condițiile de funcționare a motocultorului. De exemplu, la aratul solului umed sau a unei zone argiloase, va fi nevoie totuși de niște roți metalice cu zimți, care intră adânc în pământ și creează acea forță suplimentară care să asigure mișcarea motocultorului în direcția corectă. Dacă folosiți motocultorul pentru recoltare sau plantare, de exemplu, cartofi, într-o zonă cu sol normal, puteți acorda preferință modelului de roată pneumatică (cauciuc motocultor cu șină inclusă).

Sfat! Pentru a crește eficiența motocultorului în diferite condiții meteorologice, vă recomandăm achiziționarea a două tipuri de roți: o versiune pneumatică și una metalică cu zimți. Astfel, veți reuși să îndepliniți orice activitate, pe orice vreme!

Vă dorim să profitați din plin de produsele de calitate din catalogul nostru, necesare în orice gospodărie. Spor la semănat și cultivat, cu un motocultor performant!