Știai că populația globului crește cu circa 70 de milioane de persoane pe an, lucru care duce la o creștere de peste 60 miliarde metri cubi de apă anual? În viitorul apropiat, sistemele de irigare vor căpăta o popularitate din ce în ce mai mare și chiar pot să devină indispensabile. În prezent, sistemele de irigare prin picurare sunt varianta ideală pentru multe aplicații. Acestea pot fi folosite în diferite spații, cum ar fi sere sau solarii, terenul agricole sau chiar în spații comerciale pentru întreținerea plantelor.

Ce avantaje aduce o banda picurare?

Cei care au achiziționat banda picurare din magazinul nostru, s-au convins că este de departe cel mai bun instrument pentru menținerea umidității solului și aprovizionarea plantelor cu cantitatea necesară de apă. Nici un cultivator nu-și dorește risipă de bani sau timp, iar banda de picurare vine la pachet cu o serie de avantaje: nu doar că este extrem de eficientă în sezonul cald, dar este și economă, ajutându-te să reduci cheltuielile la consumul de apă cu 50% sau mai mult. Utilizarea sistemului cu banda de picurare contribuie și la diminuarea riscului de apariție a buruienilor, a bolilor și posibilitatea aplicării îngrășămintelor.

Banda de picurare are rezistență și durabilitate superioară, deci ai posibilitatea să o folosești și sub sol sau sub folia de mulcire. Este rezistentă la înfundare, deoarece are integrat un filtru de auto-curățare. Este rezistentă la razele UV și la compuși chimici, îngrășăminte și acizi, datorită materialelor utilizate de producător. Folosind banda poți controla umiditatea solului și al cantității apei administrate.

”Am un teren neregulat pe care vreau să cultiv legume. Poți folosi pe el sistemul de irigare prin picurare?” – Bineînțeles!

Banda picurare îți asigură irigarea terenurilor cu relief neregulat, lucru care nu este posibil prin irigarea pe rigole. Mai mult, ești scutit de chinul de a smulge buruienile de printre rânduri. Folosind banda, plantele vor primi cantitatea necesară de apă la rădăcină, iar solul va rămâne mai mult uscat, astfel vei putea păși mai ușor fără să te murdărești și să-ți faci treaba manual sau mecanic. Grozav, nu-i așa?

Te așteptăm la noi oricând pentru mai multe detalii și comenzi online!