Primim zilnic feedback-uri de la grădinari și fermieri despre experiențele lor în utilizarea foliei mulcire pentru roșii:

“M-a ajutat foarte mult la îmbunătățirea aspectului culturii de roșii și la creșterea cantității acesteia. Cu folia de mulcire, tufișurile de roșii cresc puternice și rezistente!”

“Foarte bună pentru reducerea creșterii buruienilor! Folia pentru mulcire mi-a ușurat enorm munca.”

“Am redus semnificativ cantitatea de apă pentru irigarea roșiilor și a îngrășămintelor datorită foliei mulcire pentru roșii!”

Ne bucurăm că v-ați convins de avantajele acestui produs extraordinar! Menționăm că folia pentru mulcire protejează culturile împotriva temperaturilor extreme și a înghețului pe sol, previne reproducerea dăunătorilor și răspândirea bolilor fungice, iar condițiile care se creează în interiorul serei încurajează creșterea roșiilor.

Caracteristicile foliei mulcire pentru roșii

Există parametri optimi la care legumele cresc mai repede și produc mai multă recoltă. Temperatura solului lângă rădăcini ar trebui să fie de aproximativ 19-20 de grade Celsius, iar umiditatea să fie de 70-80%. Este exact ceea ce puteți obține folosind folia de 30 microni pentru mulcirea roșiilor, pe care o puteți cumpăra de pe site-ul nostru la cel mai competitiv preț.

Reguli de bază pentru utilizarea foliei pentru mulcirea roșiilor

Folia de mulcire profesională neagră de 1000 m lungime se recomanda pentru culturile de roșii, dar și căpșuni, ardei și castraveți. Un rol foarte important al foliei este acela de a împiedica evaporarea apei din sol. Astfel, umiditatea creată în sere și solarii contribuie la cultivarea unor legume sănătoase și frumoase. Perioada recomandată pentru utilizarea foliei pentru mulcire este primăvara sau toamna, în funcție de culturile pe care le cultivați.

Înainte de a utiliza acest produs, este necesar să pregătiți solul. Lucrați-l, îndepărtați pietrele, buruienile, resturile, frunzele și ramurile uscate. Udați solul și fertilizați-l dacă este necesar. Întinde-ți folia pentru mulcire pe întreaga zonă pregătită pentru plantare și fixați-o pe margini. Apoi, faceți tăieturi sub formă de cercuri de dimensiunea dorită și la o distanța necesară plantării roșiilor.

În zilele caniculare, pentru a evita supraîncălzirea sistemului radicular al plantelor, puteți acoperi folia cu iarbă sau fân. Folosind o folie mulcire pentru roșii veți crește randamentul recoltării cu 30-40%!

Parcurgeți catalogul nostru de produse pentru mai multe detalii și comenzi online!